X
Photoshoot DREAM

64

Woensdag 24 juni stond al een tijdje gereserveerd voor vrij werk. Door de vele opdrachten kom ik hier nagenoeg eigenlijk nooit aan toe, dus als het dan eindelijk een keer kan dan moet het ook echt iets bijzonders zijn.

Deze keer heb ik gekozen voor een echt 'out of the box' thema, hiervoor had ik een team nodig wat ook buiten het boekje kan denken en creatief in kan spelen op elkaar en kan improviseren.

Van te voren zijn de hairstylist en stylist druk geweest met de ontwerpen en van daaruit ben ik van te voren locaties gaan bedenken en concepten uit gaan werken. Onderweg kwamen we langs een prachtig veld, wat ik moest gebruiken voor de  'witte set.' Een tip die ik dan ook mee wil geven is: Wees niet bang om van het originele idee af te wijken.

Hieronder laat ik in verschillende stappen zien hoe ik bewerk in photoshop. Zodra ik het model en de setting zie weet ik eigenlijk al hoe het uiteindelijke beeld moet zijn.

De stappen zijn eenvoudig geweest, je corrigeert huid en omgeving, vervolgens breng je highlights aan op de gewenste stukken, daarna de effecten en tot slot een filter.

En zo kom ik dus op dit uiteindelijke resultaat.

34 43 25 110

Result:

54-1

Model Nadine Stephan

Make Up Caro Alakarte
Haar Rachma Heuvel
Styling/Design Nadine Stephan MODEL STYLING DESIGN

Foto Johnny ten Have photography